LVI-työt ja peltityöt | Kauhava | Seinäjoki

Palvelut

HWA-Pipe Oy pyrkii aina parhaaseen palveluun ja parhaaseen lopputulokseen. Teemme osaavasti niin LVI-asennukset ja -huollot kuin peltikattojen asennukset. Palvelemme Kauhavalta Seinäjoen ja koko Etelä-Pohjanmaan alueella. Meillä on tyytyväisiä asiakkaita koko Etelä-Suomen alueella, ja teemme sopimuksen mukaan työt kuin työt.
Pyydä tarjous LVI-töistä ja konepeltisaumakatoista tästä!

Ilmanvaihtotyöt sekä lämpö- ja vesijärjestelmät

Teemme omakotitaloon kaikki tarvittavat ilmanvaihtotyöt – meiltä mittaukset ja säädöt asianmukaisin menetelmin ja välinein!

LVI-tarvikemyynti

Meiltä saat kätevästi kaikki LVI-palvelut, sillä kauttamme on saatavissa myös LVI-tuotteita laidasta laitaan. Toimimme yhteistyössä Ahlsell-merkkituotteiden kanssa.

Konesaumakatto – peltikattojen kruunu

Asennamme peltikattojen ehdottomat kruunut eli konesaumakatot paikoilleen nopeasti ja kustannustehokkaasti. Rakennamme kestävät peltikatot niin uudisrakennuksiin kuin remonttikohteisiin.
Pyydä tarjous vesitiiviistä konesaumakatosta!

Liikkuva peltiverstas

Erikoisuutemme on ns. liikkuva peltiverstas, jolla suoritamme pienet kohteet nopeasti ja kustannustehokkaasti paikan päällä. Teemme peltityöt, julkisivupellitykset ja konesaumakatot kätevästi paikan päällä rakentaen.

Suoritamme myös remontteja ja uudisrakentamista

Rakennamme myös pienimuotoisia uudisrakennuksia, kuten omakotitaloja, pientaloja ja rivitaloja. Remontoimme myös kohteita asiakkaan toiveen mukaan. Kysy lisää!

Ota yhteyttä!